De Helden van het Dappere Dorp - Opdracht 3

De geesten krijgen het steeds zwaarder! Als je goed luistert hoor je ze huilen in de nacht.
 
Dit weekend is er weer behoorlijk jacht gemaakt op de onruststokers. En niet alleen opdracht 3 werd door velen van jullie volbracht. Er beginnen nog steeds mensen aan de eerste twee opdrachten. Mooi om te zien hoe jullie met elkaar de strijd aan gaan tegen de geesten. Alle hulp is nog steeds welkom en nodig!
 
Helden opdracht 2: https://bit.ly/3uiC91m
Helden opdracht 1: https://bit.ly/3tdIqKs
 
De Helden van het Dappere Dorp DEF 3

Spookverhalen uit het Dappere Dorp

Heb jij gister de spookverhalen gevonden op de route van het defilé? Als je ze gemist hebt zijn ze ook online te beluisteren via onze Spookverhalen Playlist op Youtube.
 
Heb je zelf een mooi, eng of grappig spookverhaal? Deel het met ons door het in te spreken en wij zetten het op ons kanaal! Zo hebben we allemaal iets om naar te luisteren als het ’s avond donker wordt...
 
Dit kan gewoon met je smartphone en het geluidsfragment kan je sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

De Helden van het Dappere Dorp - Opdracht 2

Dappere Dorpers wat staan jullie klaar voor elkaar! Je struikelde nog net niet over elkaar op de Laan en dat allemaal om de rust te herstellen in ons mooie dorp. En dat is hard nodig...Wat begon in de Ambachtshof lijkt zich nu ook al op sommige andere plekken voor te doen.
 
De rij met Helden van het Dappere Dorp is al weer serieus lang. Ook de hulp van mensen die nu aan de opdrachten beginnen kunnen we nog heel goed gebruiken. Dank Dappere Dorpers, jullie hulp is hartverwarmend!
 
De Helden van het Dappere Dorp DEF 2

Steeds meer inwoners van Zoeterwoude melden zich

Steeds meer inwoners van Zoeterwoude melden zich:
"Als het echt om geesten gaat dan redden we het niet alleen"
 
Verslaggever Robbert Beurse is vandaag in Zoeterwoude de straat op gegaan en sprak daar met een aantal toevallig voorbijgaande dappere dorpers.
 

De Helden van het Dappere Dorp - Opdracht 1

De lijst met helden wordt alsmaar langer. De geesten worden van alle kanten opgejaagd. Deze dappere dorpers durfden het aan en zijn opzoek gegaan naar wat de geest van Maria ons te vertellen had. Inmiddels zijn er al heel wat goede antwoorden gegeven. Alle puzzelaars die opdracht 1 hebben voltooid komen op de erelijst.
 
Zoeterwoude zit vol met helden! En die hebben we hard nodig de komende weken...
 
De Helden van het Dappere Dorp DEF 1