Meteorietenregen in het Dorp

Heb je de drie opdrachten opgelost en kreeg je van meteorietkundige Theo Riet daarvoor drie aanwijzingen. Maar wat nu….? Het blijkt sinds kort dat de meteoriet die in de Geerpolder gevonden werd niet in zijn eentje was. Het maakte deel uit van een complete meteorietenregen die allemaal neergestort zijn in Zoeterwoude. De aanwijzingen die jullie kregen wijzen op het gebied waar ze te vinden moeten zijn.

Jullie als Dappere Dorpers kunnen zo’n meteoriet bemachtigen. De beste tijd om dit te doen is zondag 20 februari na 9.00 uur. In verband met de radioactieve straling mag je maar één meteoriet per persoon of per gezelschap mee naar huis nemen Thuis breek je hem open en dan stuur je een foto met de gevonden inhoud naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je krijgt dan van Theo Riet te horen of het een bijzondere meteoriet is of misschien zelfs wel een hééééle bijzondere.

Neem voor de zekerheid een helm mee als je opzoek gaat, er zou zomaar nog een meteoriet kunnen neerstorten……… En heb je nog niet alle drie de opdrachten opgelost? Doe dit dan nog snel voor zondag!


Print   Email